Wat meer informatie over ons

Solid Solutions is een intensief samenwerkingsverband van zelfstandige professionals. Wij leren mensen in organisaties om te gaan met veranderingen. Dat doen wij op een praktische wijze, waarbij het ervaren centraal staat. Op die manier ontstaat er vertrouwen in je eigen kunnen en wordt verandering ook op lange termijn geborgd. Wij verbinden strategie met verandering.

Zijn goed in ons vak en ontwikkelen voortdurend. De manier waarop wij ons positioneren in combinatie met veel ervaring maakt het verschil. De professionals van Solid Solutions hebben een grote variatie aan kennisgebieden, ervaring en vaardigheden. Zo zijn wij een communicatiedeskundige, verandermanager, bedrijfskundige, interimmanager of programma-manager.

Let’s inspire each other.
Create new things.

Wij waarderen verschillen en stimuleren diversiteit. Door te verbinden, creëren wij synergie en daarmee meerwaarde voor onze klanten. We dragen zo bij aan een wereld waar mensen en organisaties zich duurzaam ontwikkelen. Van strategie tot en met realisatie, van executie tot borging. Op het gebied van samenwerking, veranderen, organisatiestructuren, project- of programmamanagement. Met een mensgerichte aanpak zorgen voor werkbare solide oplossingen.
Over ons - wie zijn wij - Rob Theunissen

Rob Theunissen

Vanuit mijn overtuiging dat elke organisatie, bedrijf, afdeling of team altijd nog efficiënter en/of effectiever georganiseerd kan worden, help ik bedrijven en organisaties om te optimaliseren, te verbeteren en te vernieuwen. Op de as van mensen, processen en middelen voer ik verbeteringen door waarbij de focus ligt op wat de eindklant écht belangrijk vindt. Een beter bedrijfsresultaat, hogere klanttevredenheid, kwaliteitsverbetering, efficiëntere processen, reductie van kosten, hogere klantloyaliteit en hogere medewerkerstevredenheid. Als gedreven managementprofessional heb ik kennis van veel branches en bestuurlijke ervaring op strategisch-, tactisch- en operationeel niveau. Ik weet wat werken in de weerstand inhoudt. Hoe je meerwaarde uit menselijk kapitaal kunt halen door patronen te doorbreken en houding en gedrag definitief om te buigen. Bovenal heb ik een sterke binding met mensen en processen (het nu) met de focus op doelen en visie (de toekomst). De kennis en ervaring die ik in de afgelopen 25 jaar heb opgedaan, zet ik graag in om de uitdagingen die jij met jouw bedrijf of organisatie nu tegenkomt, het hoofd te bieden.

Anika van der Velde

Het typeert mij dat ik op gepassioneerde- en energieke wijze ga voor optimaal resultaat. Vanuit oprechte interesse wil ik begrijpen zodat ik de ander kan leren hoe maximaal te excelleren. Ik haal er voldoening uit als anderen door mijn begeleiding beter gaan presteren in hun zakelijke omgeving én als persoon. Mijn stijl stem ik af op de ander maar het best gedij ik bij een no-nonsens aanpak waarbij ik geloof in intrinsieke motivatie, eigenaarschap en zelfsturing. Ik haal er voldoening uit als mensen door mij geïnspireerd raken. Ongemerkt analyseer en doorgrond ik deelnemers waarna ik ze leer hoe ze meer inzicht in zichzelf krijgen om dat vervolgens effectief in bepaalde situaties te gaan inzetten. Mijn sterke punten zijn dat ik mensen goed inschat, verborgen talenten inzichtelijk maak en verbindingen tot stand kan brengen. Ik werk graag vanuit de kern, vanuit een wilsbesluit zodat oplossingen duurzaam inzetbaar zijn.
Over ons - wie zijn wij - Anika van der Velde
Over ons - wie zijn wij - Susan van den Eijnden

Susan van den Eijnden

Mijn grootse passie in het leven is het coachen, inspireren en motiveren van mijn medemens. Van nature haal ik graag het beste uit mensen. Dit doe ik het liefst in een complexe omgeving waarin veranderingen centraal staan. Mijn karakter bestaat voor een groot deel uit oprecht geïnteresseerd zijn. Humor, een resultaatgerichte instelling en doorzettingsvermogen zijn dan ook eigenschappen die mij beschrijven. Ik heb in vele en diverse organisaties aantoonbare impact gecreëerd op het gebied van gedragsverandering. Een zichtbare gedragsverandering in de operationele laag teweegbrengen kan alleen maar door follow up coaching van zowel het strategisch als het tactisch kader. De trainingstrajecten verlopen dan ook te allen tijde op alle lagen binnen een organisatie voor een maximale impact. Binnen de omgeving van sales en klantcontact lever ik de ultieme toegevoegde waarde om de wensen van een opdrachtgever te realiseren.
Spreekt onze inspiratie jou aan en ben jij als zelfstandig professional toe aan verandering?  Wil je meer informatie over onze manier van werken, wil je met ons werken of wil je gewoon kennismaken, dan maken we graag tijd voor je.