Samenwerken is de cruciale factor voor succes

Wil je meer halen uit je organisatie, uit je team? Zou je graag de diversiteit binnen je team als toegevoegde waarde ervaren in plaats van ‘als een belemmering’? Is samenwerken dus echt een cruciale factor om succesvol te zijn? Ja.

Mensen laten gedrag zien dat getriggerd wordt door hun omgeving. Bijna iedereen onderschat de invloed van collega’s of wisselende omstandigheden op eigen gedrag en prestatie. Solid Solutions maakt dit zichtbaar en geeft een team de touwtjes in handen om beter samen te werken en hun rendement te verhogen. Vrijwillig maar niet vrijblijvend. En met directe feedback, waardoor er geen ontsnappen mogelijk is. Zo ontwikkelen en activeren wij de competenties, gericht op het realiseren van de ambities.

If you want to go fast, go alone.
If you want to go far, go together.

Trajecten kunnen gaan over allerlei thema’s zoals eigenaarschap, daadkracht en initiatief, communicatietechnieken, vertaling van organisatiestrategie naar teamoperatie, sales improvement, klantgerichter denken én doen, enz.

Het ontwikkelen van nieuwe routes

Onze programma’s richten zich op het laten groeien van het team door alle energie en kwaliteit naar boven te halen. De onderlinge verschillen maken we op een positieve manier inzichtelijk en bespreekbaar. We leggen belemmerende patronen bloot en ontwikkelen gezamenlijk nieuwe routes. Routes die leiden naar teams die lekker in hun vel zitten, zich sterk voelen en dus meer rendement opleveren.

We hebben een uitgebreide ervaring met allerlei soorten teams: van boardrooms, directieteams, managementteams, medewerkers en teamleiders tot stuur- en werkgroepen.

Ieder traject is toegesneden op het team en wordt op maat samengesteld op een specifieke vraagstelling.