Waarom kiezen voor een workshop?

Ben je nog niet toe aan een organisatie-, team- of individueel traject maar wil je wel wat meer te weten komen over een bepaald onderwerp? Dan is een van onze workshops wellicht iets voor jou. Door het open karakter van de workshops kom je tevens in contact met een kleine groep gelijkgestemden die bij andere bedrijven of organisaties werkzaam zijn. Naast kennis- en informatiedeling krijg je dus ook een indruk van de benchmark.

Onze workshops gaan over:

Visievorming: voor iedereen die zijn visie wil ontwikkelen of aanscherpen.

Leidinggeven: voor leiders die voelen dat zij niet altijd bereiken wat ze wel willen.

Succesvol veranderen: voor inzichten en kennis over effectief verandermanagement.

Lean toepassen in je team: wanneer processen en kwaliteit verbeterd kunnen worden.

Voorafgaand aan een workshop zal je gevraagd worden om je persoonlijke leerpunten of vraagstukken aan te geven. Op deze manier kan er rekening gehouden worden met je persoonlijke behoeften. Tijdens de workshop zal de trainer uiteenlopende onderwerpen toelichten en de deelnemers daarbij actief betrekken. Hierbij word je uitgenodigd om jouw eigen vragen en voorbeelden aan te kaarten. We stimuleren het luisteren naar elkaar. Vullen aan en begeleiden de gedachtewisseling. Door het voeren van de dialoog kun je je vraag of casus onderzoeken, ontdek je raakvlakken en vind je passende antwoorden, waar je zelf mee verder kunt.

Mocht je na het volgen van de workshop een bredere of meer individuele hulpvraag hebben ten aanzien van het onderwerp dan behoren andere vormen van ondersteuning, zoals een training, coaching of een traject, tot de mogelijkheden.