Zoek de balans

Ben je toe aan meer geluk, meer rust, meer balans en meer vrijheid? Bevind jij je voortdurend in betekenisloze conversaties en besprekingen die jou meer energie kosten dan ze opleveren? Ervaar je onrust?

Dan ben je toe aan balans, om zowel op zakelijk vlak als in je privéleven op een betere of andere manier succes te behalen. We zien dat te veel mensen hun succes ‘betalen’ met het inleveren van een stuk persoonlijk geluk, tijd. Dat inleveren is straks niet meer nodig, want door in balans te zijn, ben jij in staat om de juiste keuzes te maken. Tijd is ieders meest waardevolle bezit en wanneer je die tijd niet op de juiste manier benut, gaat dat altijd ten koste van iets.

Zowel voor werksituaties als in het privéleven geldt dat je alleen groeit als je buiten je comfortzones durft te begeven. Comfortzones op zich zijn nodig, want ze helpen je navigeren. Ze waarschuwen voor situaties die pijnlijk, gênant of gevaarlijk zijn. Comfortzones zijn erop gericht de status quo te bewaren. Maar helaas leidt een gerieflijke evenwichtige situatie veelal niet tot het succes wat je voor ogen hebt.

Successful people never reach their goals alone

Als mentor richt Solid Solutions zich op mensen uit de zakelijke markt, zoals ondernemers en directieleden. Binnen het mentorschap focust Solid Solutions zich op het begeleiden en ondersteunen van ondernemers op zakelijk én persoonlijk vlak. Persoonlijke problemen kunnen jou namelijk behoorlijk in de weg staan, ook al zie je zelf dat verband niet direct. Terwijl zij, zowel privé als bij je ondernemerschap, juist de knelpunten kunnen veroorzaken. Ons doel is om jouw levensgeluk op alle gebieden te verhogen: zowel qua zakelijk succes als qua persoonlijk geluk.

5 redenen om met ons als mentor aan de slag te gaan

  • Mentorschap draait om jou. Een mentor helpt je duidelijk te maken wat je missie is, wat je doelen zijn en hoe je deze onder begeleiding kan verwezenlijken.
  • Een mentor blijft neutraal en inspireert je om doelen te realiseren. Een mentor geeft geen advies hoe jij je doelen haalt. Dat doe jij door bewuste keuzes te maken.
  • Mentorschap staat voor een veilige, afgebakende omgeving. De begeleiding draait om het focussen op zaken die belangrijk zijn voor jou als persoon. We kijken niet alleen naar de oorzaak van je probleem, maar gaan proactief op zoek naar een oplossing.
  • Een mentor is jouw vertrouwenspersoon die écht naar je luistert, jouw belangen goed inschat. Je meeneemt en de aandacht geeft die je nodig hebt om jouw doelen te behalen. Alle informatie blijft te allen tijde tussen ons.
  • Een mentor is de stok achter de deur. Het is geen tijd meer voor excuses, maar voor daden die passen bij jouw persoonlijke doelen. Zo kan ook jij geluk en -op een betere manier- succes ervaren.

Durf jij met je hele hart JA te zeggen tegen JOUW avontuur?

Vooraf bepalen we jouw hulpvragen en uitdagingen. De lengte van een mentortraject duurt zo’n 1 tot 2 jaar. Onderschat nooit de kracht van goed mentorschap. Een mentor helpt je niet alleen vooruit te komen in je leven, maar zorgt ervoor dat je het op de juiste manier gaat doen. Zo wordt je carrière, je leven waardevoller, rijker.