Persoonlijke groei; een dankbaar proces

Heb je de behoefte om jouw persoonlijke groei een boost te geven? Heb je een fijne baan, maar loop je zo af en toe vast in je functioneren? Krijg je te weinig of geen energie bij wat je doet? Solid Solutions biedt maatwerk coachtrajecten op o.a. het gebied van leiderschap, persoonlijke effectiviteit en commerciële slagkracht. Persoonlijke groei is een dankbaar proces omdat het jou zowel in je privéleven als in zakelijk opzicht heel veel nieuwe mogelijkheden brengt. Openingen naar wegen die voor je liggen.

Zoals iedere sneeuwvlok zijn eigen structuur heeft, zo heeft ook ieder mens het potentieel van een uniek genie. Sommigen zijn zich daarvan bewust en leven en werken dienovereenkomstig hun avontuur en zijn gretig om een leven lang te blijven groeien. Anderen zullen zich wellicht nooit realiseren wat hen zo speciaal maakt. Maar het leren ontdekken van eigen kwaliteiten en gaven, om ze vervolgens bewust in te zetten binnen een creatieve of functionele relatie met anderen, maakt van een talent een gift. Voor de persoon in kwestie en voor de ander.

Wanneer wordt alles beter?
Wanneer jij beter wordt.

Wil je je eigen talenten ontdekken en nog beter inzetten en wil je leren hoe jezelf op te stellen in bijzondere situaties, maar weet je niet precies hoe? Laat je dan begeleiden in een individueel coaching-traject.

In dit traject gaan we je niet precies vertellen wat of hoe je bepaalde dingen wel of niet moet doen of aanpakken. Wel helpen we je te ontdekken wie je in essentie bent, hoe jouw authentieke zelf in elkaar steekt en welke talenten daarin verborgen liggen. Deze talenten kun je vervolgens succesvol inzetten in de praktijk.

Coaching-trajecten kunnen gaan over allerlei thema’s zoals bijvoorbeeld: leiderschap en eigenaarschap, communicatietechnieken, sterker en besluitvaardiger worden, daadkracht en initiatief, motiveren en inspireren, etc.

Durf jij met je hele hart JA te zeggen tegen JOUW avontuur?

Samen bepalen we jouw ontwikkeldoel en stemmen we de aanpak af. De lengte van een traject is afhankelijk van je vraagstelling. Dit kan een traject zijn dat bestaat uit 4 tot 5 losse coachafspraken of een programma dat zich verspreidt over een periode van 6 tot 8 maanden.